Camera beveiliging voor apotheken, juweliers, winkels, ...


apoCamera beveiliging creëert een veilig gevoel voor de eigenaar.
U moet natuurlijk beslissen wat u wilt bereiken met uw camerabewaking:

Wilt u detecteren, monitoren, herkennen of identificeren? Eenmaal opgenomen, kunnen de beelden worden bekeken op uw computer, tablet of smartphone.
Ook online opgenomen beelden bekijken behoort tot de mogelijkheden. Een confrontatiescherm aan de ingang van uw apotheek kan extra overtuigend en afschrikkend werken.
Na een hold-up kunnen de beelden gebruikt worden om de dader te herkennen.


Winkelpersoneel heeft meer en meer te maken met agressieve klanten.

Dankzij camera beveiliging kan u dit efficiënt aanpakken.


Meer dan de helft van het winkelpersoneel in de grotere ketens zag de agressie van klanten de voorbije vijf jaar toenemen.
Deze agressie kan gaan van uitschelden, bedreigingen, seksuele opmerkingen en zelfs fysiek geweld.
Camerabewaking kan hier een ontradende functie spelen. Een agressieve klant die live geconfronteerd wordt met beelden van zijn of haar agressief gedrag zal veel sneller kalmeren en inbinden. Professionele winkeldieven maken graag tumult aan de kassa, die vaak claimen dat ze veel te weining wisselgeld hebben ontvangen. Door de opgenomen beelden samen te bekijken kan de explosieve situatie snel ontmijnd worden.
agressief (1)agressief (2)


CameraBewaking in paardenstallen en veebedrijven.We hebben meer en meer klanten vanuit de paardensector, om aan deze vraag te voldoen hebben we een speciale onderhoudsvrije opstelling gemaakt.
Deze opstelling kan zelf geplaatst worden,
Kostprijs is 350€ per camera. U beschikt over
dezelfde mogelijkheden dan onze conventionele camerasystemen. Contacteer ons, dan vertellen
wij u hier graag meer over.


CameraBewaking in magazijnen en opslagplaatsen.


Jammer genoeg word er ook meer en meer gestolen door eigen personeel. Camerabewaking in magazijnen en op de werkvloer is toegelaten, uiteraard moet dit wel aan de privacycommissie aangegeven zijn. Altijd moet er voldaan worden aan de wetgeving.